Palveleva kello- ja kultasepänliike vaasan keskustassa

Hovisepät

Olemme perinteitä vaaliva kello- ja kultasepänliike, joka on saanut kunnian palvella asiakkaita jo vuodesta 1960. Sukupolvien ajan olemme yhdistäneet syvällisen asiantuntemuksen ja käsityötaidon tarjotaksemme asiakkaillemme alan parhaita palveluita ja tuotteita.

Yhteystiedot

Oy Hovisepät Ab
Alatori (Näytä kartalla)
65100
Vaasa
Suomi
Y-Tunnus: 0183423-4
Postilokero: PL270 / 65101

Avoinna

Arkisin klo. 10-18
Lauantait klo. 10-16

Pyhäpäivinä suljettu, ellei erikseen toisin mainittu.

Suljettu Pe 28.3
Avoinna normaalisti La 29.3
Suljettu Ma 1.4

Puhelinnumerot

Myymälä: 010 3220 442
Verkkokauppa: 010 3220 445
Kelloseppä: 010 3220 447
Kultaseppä: 050 3532 179

Sähköposti

Myymälä: info@hovisepat.fi
Verkkokauppa: verkkokauppa@hovisepat.fi
Kelloseppa: kelloseppa@hovisepat.fi
Kultaseppa: jarkko.perala49@gmail.com
Liiketoimintajohtaja: antti@hovisepat.fi
Myymäläpäällikkö: mikko@hovisepat.fi
Toimitusjohtaja: matti@hovisepat.fi

Keitä olemme?

Hovisepät-myymälä

Hovisepät on kultasepänliike ja yhtälailla myös kellosepänliike. Kannamme näitä titteleitä nimemme perässä ylpeinä, sillä niille on olemassa aito kate. Se on melko harvinaista tänä päivänä.

Hovisepät on 1960-luvulla Vaasan Hovioikeudenpuistikolle kultasepän ja kellosepän perustama liike. Tästä nimi. Nykyisin tämä perustajan pojan ja pojanpoikien vetämä suurella intohimolla ylläpidetty myymälä sijaitsee Vaasan Alatorilla. Tosin nykyisin tavoitetaan ja palvellaan myös koko muu Suomi näin verkon välityksellä. Ympäristö on kehittynyt asiakkaiden tarpeiden mukana. Perimmäinen perinteikäs toimintaperiaate on aina ollut sama.

Lahjoja, joissa on tulevaisuuden perintö.

Hovisepät-valikoima

Myymälästämme löydät ainutlaatuisen kattauksen kello- ja korualan parhaimmistoa. Vuosien varrella luonnollisilta tuntuneiden päätösten tekeminen on poikinut nipun kunniamainintoja ja palkintoja. Olemme ylpeitä saadessamme toimia poikkeuksellisen hienojen valmistajien valtuuttamana jälleenmyyjänä. Kaikesta tästä on kiittäminen asiakkaitamme, jotka ovat jo kaikkialta ympäri Pohjoismaita löytänyt myymälämme.

Tavoitteenamme on ollut luoda ilmapiiri ja ympäristö, johon on ilo tulla käväisemään jopa ilman ostoaikeita. Toisinaan pieni tauko arjesta ihaillen kauniita asioita on tarpeen.

Arvostus perinteiseen käsityöhön

Hovisepät-palvelut

Näemme, että korkeatasoisia laatutuotteita edustavan myymälän täytyy tuottaa asiakkailleen muutakin lisäarvoa kuin toimia tuotteita välittävänä kylmänä välikätenä. Asiakassuhde ei lopu siitä hetkestä kun kauppa on syntynyt, vaan alkaa. Myymme pitkäikäisiä tuotteita. Velvollisuutemme on myös tarjota tarvittaessa palvelut niiden ylläpitoon läpi tuotteiden pitkän elinkaaren.

Saumattomasti myymälän yhteydessä työskentelevät käsityöläiset kuten kellosepät ja kultasepät pitävät tästä huolen. Kaikki työ tehdään koulutettujen ammattilaisten toimesta valmistajien valtuuttamia prosesseita kunnioittaen, yhteistyössä valmistajan kanssa. Ennen kaikkea siten, että se on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta ja turvallista.

Tervetuloa!

Hovisepät-verkkokauppa

Verkkokaupassa pyrimme parhaamme mukaan olemaan tavoitettavissa aukioloaikojen mukaisesti sähköpostin tai puhelun päässä. Tilausten tekeminen on turvallista ja riskitöntä. Toimitamme tuotteet myymälämme varastosta usein jo samana päivänä tilauksesta. Arvokkaat toimituksemme ovat vakuutettuja ja tarjoamme ne veloituksetta yli 50€ ostoksiin. Kotona voit tutustua tuotteeseen ja mikäli se ei vastaakaan odotuksia, palauttaa sen veloituksetta. Näin se on reilua.

Toivotamme teidät tervetulleeksi myymäläämme ja verkkokauppaamme!

Yrittäjät: Antti, Matti ja Mikko Luoma-aho

Lähetä viesti