Vaasa

Kultaseppä

Palvelevassa myymälässämme työskentelee perinteikkäitä käsityöläisiä, kuten kultaseppä ja kaivertaja.

Soita: +358-50-3532-179

Sähköposti: jarkko.perala49@gmail.com

Kaikki onnistuu

Kultaseppä Vaasa

Uniikit sormukset, omat koruideat toteen, kaiverrukset, jalokivien istutus, korujen korjaus, huolto, kiillotus, sormuksen koon muutokset ja vaikka mikä hienotarkkuutta vaativa muu metallituotteiden ylläpito. Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa perinteikäs ja arvostettu kultasepänverstaamme.

Kultaseppä on tavattavissa arkisin lähes aina myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tule rohkeasti ideoimaan ja keskustelemaan suoraan sepän kanssa, se on meillä yllättävän helppoa!

Palveluksessanne

Kultaseppä ja kaivertaja

Kultaseppä Jarkko

Vuonna 1988 kiitettävin paperein kultasepäksi valmistunut Jarkko on tehnyt elämäntyönsä Hoviseppien yhteydessä kultaseppänä ja yrittäjänä. Jarkon suoraselkäinen ja helposti lähestyttävä asenne, sekä työssä toteutuva korkealaatuisuus ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen asiakaskuntaan. Omille töille mies antaakin elinikäisen takuun.

Kaivertaja Laura

Käsinkaivertajamme Laura on taitava loihtimaan uniikkeja teosmaisia kaiverruksia, jopa tuotteita. Laura on kokenut luovan työn ammattilainen. Koulutustaustana hänellä on tutkinnot mm. Koulutuskeskus Salpauksesta, jossa hän opiskeli hopeaseppä-artesaaniksi, sekä käsinkaiverruksen artesaaniksi. Lisäksi hän on valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta kaluste- ja kivimuotoilun ammattilaiseksi.

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti toteutettuja kihla- ja vihkisormuksia.

Valkokultasormus jättimäisellä kirkkaasti säkenöivällä zirkonialla.

Kun pyytää kultaseppää tekemään siron kultaisen ketturiipuksen, saattaa saada vaikka tällaisen ainoaan laatuaan.

Asiakkaan vanhaan korttikoteloon käsityönä kaiverrettu kompassikuvio.

Laseihin kaiverrukset täysin toiveen mukaan, myös yksittäiset kappaleet käsityönä ilman referenssimateriaalia.

Netistä löytynyt kuva tai oma piirros riipukseksi ilman sen suurempia suunnitteluja? Kyllä.

Kantasormukset suvun vaakunalla tai porukan, seuran, yrityksen omalla logolla? Homma hoituu alusta loppuun yhden oven takaa pelkällä 2D-logolla / piirrustuksella. Myös suuremmat sarjat.

Lähetä viesti