After Sales Service

Kelloseppä

Myymälästämme löytyy yksi suomen kattavimmista kellohuolloista. Olemme ylpeitä saadessamme toimia virallisena huoltopisteenä usealle korkealaatuiselle kellomerkille. Tuotamme laadukkaat kellosepänpalvelut niin yksityis- ja yritysasiakkaille maan laajuisesti. Otamme huoltotöitä vastaan Vaasan myymälässämme ja postitse. Ammattitaitoiset kelloseppämme palvelevat sinua kaikissa kellojen korjaus- ja huoltoasioissa.

Soita: +358-10-3220-447

Sähköposti: kelloseppa@hovisepat.fi

Hovisepät, Vaasa

Rolex Service Center

Olemme virallinen huoltopiste Rolex-rannekelloille. Meiltä löydät Rolexin sertifioiman ammattitaidon, työkalut ja varaosat, sekä valmistajan valtuutuksen huoltaa Rolex-rannekelloja osana Rolex Service Center huoltoverkostoa. Huollamme ja ylläpidämme Rolex-rannekelloja valmistajan laatustandardien mukaisesti. Kaikki virallisessa huoltoverkostossa huolletut kellot rekisteröityvät Rolexin tietokantaan kellon sarjanumerolla ja kello saa kahden vuoden kansainvälisen takuun huoltoverkostoon dokumentteineen.

Lue lisää Rolex-huolloista

Palveluksessanne

Kellosepät

Kelloseppä Kari

Valmistuin Kelloseppäkoulusta 1996. Olen työskennellyt vuosien varrella suomessa muutamissa kellohuolloissa, minkä lisäksi työskentelin myös sveitsissä kellojen valmistuksen parissa Christope Clarella ja BLU SA:lla. Aloitin Hovisepillä 2017. Kuluneiden vuosien aikana olen kehittänyt Hoviseppien huoltotilat huippuunsa ja käynyt ahkerasti Rolexin sertifioinneissa Sveitsissä. Kannan Hovisepillä toiminnallista vastuuta verstaasta ja vastaan erityisesti arvokellojen huolloista.

Kelloseppä Valtteri

Valmistuin Kelloseppäkoulusta 2016. Kaikkein mielenkiintoisimpia töitä itselle ovat vintage-rannekellot mutta teen laaja-alaisesti kaikkea antiikki seinäkelloista moderneihin pikkukelloihin. Hoidan Hovisepillä myös valtaosan pienemmistä töistä kuten rannekkeiden korjaukset ja paristonvaihdot. On hienoa päästä kehittämään ammattitaitoaan monipuolisessa työssä.

Hinnasto

Hinnasto ja yleisiä toimenpiteitä. Merkittävästä muuttujien määrästä johtuen huoltotöiden hinnat ovat lopulta usein hyvin tapauskohtaisia. Arvioinnit aina veloituksetta.

Lähetä viesti