Korvien rei'itys

Korvakorujen laittaminen

Meillä Hovisepillä on vuosikymmenien ja tuhansien kertojen kokemus korvakorujen laittamisesta Blomdahl Medical Ear Piercing -tuotteilla.

Soita: +358-10-3220-442
Sähköposti:
info@hovisepat.fi

Medical ear piercing

Blomdah-korvien rei'itys

Blomdahlin palkittujen lääketieteellisten ja teknisten innovaatioiden avulla kehitettyjen korvakorujen laittaminen on nopea, turvallinen ja lähes kivuton toimenpide.

Hoitokorvakoruvaihtoehtoja on useita, ja ne ovat materiaaliltaan Medical Plastic eli lääketieteelliseen käyttöön valmistettua kovaa muovia tai titaniumia. Nämä materiaalit eivät sisällä lainkaan nikkeliä, palladiumia, kobolttia tai kultaa. Materiaalin puhtauden vuoksi allergiareaktiot pystytään välttämään täysin, mikä on erityisen tärkeää etenkin herkässä paranemisvaiheessa. Tyylikkyydestä ei tarvitse kuitenkaan tinkiä, sillä hoitokorvakoruja on saatavilla useissa väreissä tai korukivin varustettuina.

Yhden hoitokorvakorun, sekä rei'ityksen kokonaishinta on 20€ (pari 40€). Korvarei'itykseen ei tarvitse varata erillistä aikaa. Palvelu on aina saatavilla aukioloaikojen puitteissa. Rei'ittämisen alaikäraja on 5-vuotta.

Desinfioidaan kädet ja puhdistetaan lävistettävä-alue alkoholilla.

Asiakaspalvelija merkkaa kirurgisella kynällä korvalehteen kohdan johon lävistys tehdään. Asiakas saa hyväksyä kohdan katsomalla sen itse peilistä ennenkuin lävistys tehdään.

Avataan korvakorulla varustettu vakuumisuljettu lävistyskehikko ja asennetaan laitteeseen. Lävistetään korva Blomdahl-lävistyskehikolla ja hoitokorvakorulla.

Korvakorut ovat paikallaan. Kertakäyttöinen lävistyskehikko laitetaan kierrätykseen.

Blomdahl korvakoruissa on otettu huomioon myös nopea paraneminen.

Hoitokorvakorun tappi on hieman normaalia korvakorun tappia paksumpi, minkä avulla saavutetaan nopeampi paranemisaika eikä lävistys vahingoitu niin helposti korvakorujen vaihdon yhteydessä. Blomdahl hoitokorvakorut ovat kiinnitetty korvalehteen siten, että koru pääsee vapaasti liikkumaan ja lukitusmekanismi ei tuki vapaata ilmankiertoa lävistysalueen ympärillä mikä edesauttaa paranemisprosessia.

Hoito-ohjeet

Älä koske paranevaan korvalehteen tai lävistykseen pesemättömin käsin.

Puhdista korvien alue kahdesti päivässä ensimmäisten viikkojen ajan, käyttäen hieman nestesaippuaa, sekä puhdasta vettä.

Kuivaa alue huolellisesti aina puhdistuksen jälkeen.

Käytä hoitokorvakoruja minimissään kuusi viikkoa lävistyksen ottamisen jälkeen.

Täysi paranemisaika tuoreelle lävistykselle on jopa vuosi. Ensimmäisen vuoden ajan tulisi korvakorujen vaihdon yhdessä noudattaa erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta, jotta parantuva ihokudos ei vaurioidu jotta ylimääräistä arpikudosta ei muodostu lävistyksen alueelle.

Lähetä viesti